Pagina's

woensdag 27 april 2011

Pech dag !!!!Hallo allemaal,Vandaag is mijn dag om een nieuwe creatie te laten zien.....maar helaas heb ik mijn kaart niet kunnen afmaken!!

Gisteren ging ik met onze hond wandelen en die werd aangevallen door een grote hond die los liep, gelijk bij de nek!! Dus zonder nadenken ben ik er op af gerend en die andere baas ook, maar die hond wou dus Toby (mijn hond) niet loslaten.

Ik heb geslagen,geschreeuwd en geschopt maar niets wat we deden hielp. Op een gegeven ogenblik kwam er hulp van een vrachtwagenchaffeur die in de buurt was....die ging boven op de honds kop zitten maar die liet echt niet los. Op een ogenblik dus wel en toen heb ik mijn hond heel snel gegrepen in mijn armen en ging weg...maar die hond ging dus weer achter mij aan,dus ben ik met de vrachtwagen chaffeur in de cabine gaan zitten, en toen de poltie en ambulance gebeld!!

Want inmiddels zaten toby en ik onder de bloed, en zaten we allebei goed te beven.

Op een gegeven ogenblik na alles uitgelegd te hebben moest ik met de ambulance mee naar de huisarts, en bleek dat ik op beide handen rond de acht beten had, drie beten boven mijn lip, en een grote gapende wond op mijn rechterpols. Dus moest ik een tetanus prik,verdovings prik en 7 hechtingen hebben, en nu 10 dagen lang antibiotica moet innemen.

Daarna weer naar de dierenarts ,waar gelukkig Toby geen bijtwonden had opgelopen...wat een echte wonder is.

De dierenarts vermoed dat door zijn dikke haren en zijn halsband en tekenband, de beten niet diep zijn doorgedrongen....een geluk bij een ongeluk!!!

Voor de ander hond is het naar alle waarschijnlijkheid niet goed afgelopen !!

Dus jullie begrijpen dat ik niet in staat ben om wat te maken verlopig,want mijn rechterarm is erg pijnlijk en de vingers zijn dik....Maar het had slechter af kunnen lopen.

Ik plaats nu maar even een foto van een oude kaart bij deze verhaal en hoop gauw weer wat op de blog te zetten.Groetjes, Vera24 opmerkingen:

creacora zei

o meis wat een verhaal, gelukkig heeft Toby geen bijtwonden , jij helaas wel maar meis wat had het allemaal anders kunnen aflopen !!

heel veel beterschap want dat zal wel erg pijnlijk zijn die wonden ! rustig aan hoor kom eerst maar eens bij van de schrik

pff wat een verhaal ! sterkte Vera !!

lieve groetjes cora

Inne zei

Hefitg!! Je zult de schrik wel goed te pakken hebben zeg. Maar inderdaad fijn dat het met jouw hond goed is afgelopen en dat jij (ondanks dat je voorlopig even niet kunt scrappen) ook redelijk goed vanaf bent gekomen. Veel beterschap!! En hopen dat het snel geneest!!

Liefs Ingrid

Wanda zei

O wat vreselijk, wat zullen jullie geschrokken zijn. Heel veel sterkte en beterschap.

Groetjes, Wanda

Anoniem zei

Jeetje mina meid, wat heftig.

Ik hoop dat je niet al te veel pijn hebt.

Sterkte,
Eveline

marja zei

Wooow Vera wat vreselijk, wat zul je geschrokken zijn.
Heel veel beterschap!!!!!

Lieve groetjes Marja.

chantal en sygrid zei

jeetje vera wat heftig allemaal
heel veel sterkte de komende tijd.
nu eerst maar van de schrik bekomen;)
liefs chantal & sygrid

Maris zei

jemig wat een vreselijk verhaal, heel veel sterkte hoor xx

Margreet zei

jeetje meis, wat zullen jullie geschrokken zijn. Indd n geluk bij n ongeluk dat toby geen diepe bijtwonden heeft zeg. Veel beterschap en sterkte he

Liefs margreet

Nicole Verkooijen zei

Lieve Vera

Mijn god wat een verschrikkelijke ervaring moet dat geweest zijn. Ik ben vroeger ook door een hond aangevallen dus ik kan me je angst heel goed voorstellen. Lieverd heel veel beterschap en een hele dikke knuffel aan Toby !!

Liefs Nicole x x x

Neline zei

Wat een verhaal Vera!! Gelukkig is Toby er goed vanaf gekomen, helaas voor jou wat minder, maar dat komt allemaal weer goed.
Heel veel sterkte en beterschap.
groetjes
Neline

Helen zei

Jeetje wat heftig, maar ik zou waarschijnlijk het zelfde als jij gereageerd hebben. Je wilt toch voor je hond opkomen en dan denk je niet na wat je doet en hoe gevaarlijk het kan zijn. Heel veel beterschap en doe het even rustig aan. Groetjes, Helen

Tineke van der Linden zei

Pfff...wat zul je geschrokken zijn!!! Jij bent er minder uit de strijd gekomen dan je hond.
Heel veel sterkte en beterschap!!
Groetjes, Tineke

Marijke zei

Jee, ik ben er even stil van.......wat een verhaal. Ik heb zelf ook een hond en ben vaak bang dat zo'n grote loslopende hond onze aan zal vallen. Pfff.... moet er niet aan denken. Gelukkig is Toby er goed van afgekomen maar helaas heb jij wel wonden!!! Heel veel sterkte toegewenst.
Groetjes, Marijke en Chantal

verascrap zei

Hoi Iedereen,
Hartstikke bedankt voor jullie vele lieve reacties,het doet me goed om te lezen.
De wond aan de pols is pijnlijk en dik maar de antibiotica moet eerst goed werken en dat duurt 48 uur...dus afwachten maar!!
In ieder geval bedankt!!
Groetjes, Vera

Thea zei

Oh wat een schrik zeg! ik wens je heel veel beterschap en een voorspoedig herstel ook voor Toby.

Groetjes Thea

Marlies zei

Wat verschrikkelijk om mee te maken, wat een schrik zal je gehad hebben. Heel veel beterschap gewenst!
groetjes, Marlies

Marrie zei

Hallo Vera

Meid wat een verhaal wat verschrikkelijk om je hondje zo in nood te zien maar gelukkig is het met hem goed af gelopen wat voor jou wat anders is ik hoop dat je niet te veel pijn heb en weer snel over de schrik heen ben en weer kan knutselen.

Veel liefs Marrie

Marianne zei

Wat een nare gebeurtenis.... voor jullie beiden. Je bent wel een echte heldin om zo in de bres te springen voor je hond. Jouw Toby boft maar met zo'n baasje. Veel beterschap voor jou en ik hoop dat alles snel weer goed komt. Groetjes,
Marianne

Unknown zei

vera
ik wens je heelveel beterschap en hoopt dat je gauw snel beter wordt
veel liefs

Tineke zei

Meid ik wens je nog heel veel beterschap, we hadden al contact via de mail ;-)maar het moet echt een nare ervaring zijn geweest, bah.

Knuffel Tineke ook voor Toby

Adriana zei

Vera wat vreselijk, wat je is overkomen,
en de tegenpartij daar nog iets van gehoord?

Heel veel beterschap!!!!!

groetjes Adriana.

Unknown zei

Wat moet dat schrikken zijn geweest. Heel veel sterkte en beterschap.

groetjes, Claudia

Makkie zei

Tjonge wat een gedoe zeg! Pffff dat die hond dat zomaar doet,best eng eigenlijk. Ik vind je wel stoer dat je er tussen bent gesprongen.
Fijne dag morgen!
Hartelijks

Jolanda zei

Hallo Vera, wat erg, ik vind je ontzettend dapper, ik heb zelf 4 kleine hondjes en dat is eigenlijk wel mijn grootste nachtmerrie,dat mijn hondjes gegrepen worden door een andere hond, ik vind het fijn dat je hond niks heeft,dankzij jou natuurlijk, ik wens je heel veel sterkte met je verwondingen,dat je snel weer aan dse knutsel kan!Groetjes Jolanda.